Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Hoćemo jedno putovanje u Dubai? Evo super prilike s obzirom da se o direktnom letu za Dubai i fenomenalnom hotelu (pogled na grad) za samo 229 eura za svih 8 dana! Cijena povratne avio karte je 135 eura, smještaj u hotelu je 27 eura po noćenju za 2 osobe. stoga je cijeli aranžman 229 eura po osobi za 8 dana u Dubaiju. Također imate opciju na 5 dana, tad je cijena niža za cca 30 eura. Više datuma je u ponudi, a polazak je iz Budimpešte.

Ispod linkovi za kupovinu avio karata, datumi polaska i link za rezervaciju hotela! Također smo vam stavili ispod 5 linkova gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj hotel ne odgovara.

AVIO KARTE KUPI OVDJE

DATUM – 26.09.-03.10. – 135 eura

DATUM – 03.-10.10. – 147 eura

DATUM – 17.-21.10. – 135 eura

HOTEL REZERVIRAJ OVDJE

HOTEL ST. GEORGE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: