Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Samo jedna riječ – Maldivi! Fenomelna prilika za jedan lijepi odmor iz snova! Povratna avio karta iz Beograda iznosi samo 306 eura, a smještaj u vili s bazenom na plaži s doručkom 17 eura po noćenju! Više datuma je u ponudi!

Ukoliko vam je potrebno, Vila nudi i transfer sa aerodroma uz naknadu. Kliknite prilikom rezervacije vile na dodatne zahtjeve kao na slici i odaberite transfer↓

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTE KUPI OVDJE:

DATUM: 10.-18.10. – 306€

DATUM: 12.-19.11. – 308€

DATUM: 10.-23.10. – 318€

DATUM: 08.-18.10. – 328€

DATUM: 05.-19.11 – 326€

DATUM: 05.-12.11. – 335

REZERVACIJA VILE I VIŠE SLIKA

OVDJE MOŽETE REZERVIRATI VILU

ALTERNATIVNE OPCIJE SMJEŠTAJA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: