Odmor na Sardiniji vam je na dohvat ruke. Povratna avio karta iz Trsta je samo 16 eura, a iz Zagreba, Banja Luke ili Niša je od 56 do 63 eura.   Za vas smo pronašli smještaj odličnih ocjena blizu plaže, koji će vas koštati 57 eura po osobi za 4 dana, tako da ukupan iznos za 4 dana s polaskom iz Trsta je 73 eura, a iz drugih gradova je nešto skuplje jer je avio karta oko 50-60 eura.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati apartman ili hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTA IZ TRSTA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 16 eur (15.-19.11.)

Opcija na više dana – 19.-22.11. – 16 eur

AVIO KARTA IZ ZAGREBA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 59 eur (23.-28.11.)

AVIO KARTA IZ BANJA LUKE

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 56 eur (05.-09.12.)

AVIO KARTA IZ NIŠA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 63 eur (09.-16.11.)

SMJEŠTAJ

MOŽETE REZERVIRATI OVDJE: – 19 eura noćenje po osobi

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: