Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si jedno lijepo putovanje u Maltu jer smo pronašli odlične cijene avio karata iz Zagreba i Beograda po cijeni za već 27 eura, a apartman s bazenom će vas koštati 13 eura po noćenju za 2 osobe, stoga je ukupna cijena po osobi samo 53 eura za 5 dana! u toj cijeni je i povratna avio karta i apartman za 5 dana!

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati apartman ili hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude. KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE(Kliknite na datum koji vam odgovara)

03.10.-20.10.

20.10.-27.10.

26.11.-29.101.

13.10.-18.10.

AVIO KARTU IZ BEOGRADA MOŽETE KUPITI OVDJE(Kliknite na datum koji vam odgovara)

19.11.-26.11.

26.11.-01.12.

27.11.-01.12.

APARTMAN REZERVIRAJ OVDJE:

OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: