S obzirom da Pegasus često ima odlične prilike za jeftine avio karte, odlučili smo napraviti vodič za kupnju avio karata maksimalno pojednostavljen kako bi svatko mogao vrlo lako kupiti avio karte.

Prvi korak je pronalazak najbolje cijene avio karte preko aplikacije skyscanner (naše ponude također vode na skyscanner) i zatim tu kliknite na select

Nakon toga će vam se pojaviti ovako kao na slici ispod i tu opet kliknite na select gdje se nalazi pegasus airlines

Zatim vas link vodi na taj let na stranici pegasus. Tu su već datumi koji su bili odabrani u aplikaciji skyscanner. Odaberete vrijeme leta koje vam najviše odgovara (zvjezdica označava najeftiniji let) i klik vam otvara opcije opcije za prtljagu. Ukoliko nećete dodatno plaćati za kofer od 20 kg (15 eura po smjeru) odaberite basic. Ukoliko odaberete basic, možete unijeti samo 1 komad ručne prtljage, maksimalne veličine 55x40x20 cm . Isto sve napravote i za povratni let i zatim kliknite na proceed to passenger informations. Slike ispod

Zatim vam se otvara polje za podatke o putnicima. Slika ispod vam pokazuje što sve i gdje morate upisati. Kad sve upišete kliknite na continue.

Nakon toga vam se otvara polje za kontakt podatke. Tu opet upišete svoje ime i prezime, kontakt broj telefona, mail i državu. Zatim opet continue.

Zatim se otvara polje za odabir sjedala u avionu. Tu samo kliknite na proceed to next flight i oni će vam dodijeliti sjedalo besplatno. Nakon toga se otvara i za povratni let odabir sjedala, tu kliknite na dnu na proceed to meal selection.

Tu će vam se opet otvoriti ovaj prozor (slika ispod) i pitati da li sigurno želite nastaviti bez da ste kupili sjedalo samo kliknite na continue jer kako smo već naveli oni će vam besplatno dodijeliti sjedalo negdje u avionu. Broj sjedala će vam pisati na boarding passu.

Zatim vam se otvara ponuda hrane, ako ne želite niša jesti u avionu, samo kliknite na proceed na next flight. Slika ispod U sljedećem koraku samo kliknite na proceed to baggage selection.

Tu vas opet pita da li želite dodatnu prtljagu (čekirana) koja se plaća. Ukoliko ne želite odaberete cabin baggage only i zatim proceed to next flight. Isto ce vas pitati u sljedećem koraku za povratni let. To klik na proceed to extra travel services. Slike ispod.

Zatim vas otvara zadnji korak prije plaćanje gdje vam nude dodatne usluge ukoliko želite. Opcija flex se dodatno plaća ukoliko želite radite izmjene na karti naknadno. Cijena je 21.98 eura. Imate i opciju za putno osiguranje. Ukoliko vam ne treba ništa od toga samo kliknite na proceed to payment.

I tu nam se otvara zadnji korak – plaćanje. Plaćanje karticom je potpuno sigurno i većina kartica prolazi bez problema, bilo kreditna bilo debitna. Ispod na slici smo vam napisali što sve trebate popuniti s kartice. Kad popunite kliknite na dnu buy now (stavite prije toga kvačicu na na ovo – I have read and accept gneral terms….) nalazi se odmah prije tipke buy now. Nakon toga klik na buy now i to je to, bit će vam potvrda kupnje vidljive i doći će vam na mail potvrda i broj rezervacije. Slike ispod

Zadnji korak koji vas još čeka je napraviti online check in. To možete napraviti 7 dana prije leta sve do par sati prije leta. Proces je vrlo jednostavan. Evo link gdje to možete napraviti. Potrebno je samo upisati prezime i broj rezervacije koji ste dobili na mail i nakon toga će vam se pojaviti boarding pass. Možete ga isprintati ili skinuti na mobitel i pravac s njim na avion kad dodje dan leta. Pegasus online check in se nalazi OVDJE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: