Putovanje na Kubu je nezaboravna avantura koja će vas odvesti u svijet koloritne kulture, prekrasnih plaža i bogate povijesti. Posjetitelji će imati priliku upoznati Havanu, glavni grad koji je prepun historijskih znamenitosti i uličnih umjetnika, kao i provesti vrijeme na prekrasnim plažama Varadera ili Guardalavaca. Osim toga, putnici će moći uživati u tradicionalnoj kubanskoj hrani, svirati salsa i učiti o kubanskoj revoluciji.

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata za posjet Kubi s polaskom iz Venecije. Također smo vam stavili smo ispod linkove gdje ćete pronaći garantirano najbolje cijene smještaja pa odaberite smještaj po vlastitom izboru 

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i linkove za najbolje cijene smještaja.

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ MOŽETE KUPITI OVDJE

08.06.-17.06. – 398€
05.06.-17.06. – 409€

05.06.-12.06.- 409€

Ostali datumi ovdje

Smještaj od 13 eura noćenje za 2 osobe ovdje

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: