Putovanje na Sejšele je pravi odmor za one koji žele da se okupe s prirodom i opuste na prekrasnim plažama. Ova skupina ootoka u Indijskom oceanu pruža nezaboravna iskustva u divljim krajolicima, raznovrsnoj flori i fauni te tradicionalnoj kulturi. Posjetitelji mogu uživati u ronjenju i snorkelingu, opuštati se na plažama sa bijelim pijeskom i upoznavati lokalno stanovništvo. Rezervirajte svoje putovanje na Sejšele i iskusite nezaboravno iskustvo.

Povratne avio karte iznose 463 eura s polaskom iz Beča. Smještaj počinje od 27 eura. Ispod su linkovi za avio karte, smještaj i datumi polaska. Također ako idete autom do Beča, ovdje možete jeftino parkirati auto.

Avio karte i Smještaj

Avio karta za Sejšele

DATUM – 10.09.-17.09.2023. – 463 eur

DATUM – 08.09.-15.09.2023. – 463 eur

DATUM – 10.09.-18.09.2023. – 489 eur


Ostali datumi ovdje

Sejšeli smještaj – od 27 eura noćenje po osobi

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: