Putovanje u Vijetnam je avantura koja će vas odvesti u svijet divljih krajolika, prekrasnih plaža i bogate kulture. Vijetnam je poznat po svojoj raznovrsnoj kulturi, od tradicionalne kuhinje do divljih planina i džungli. Posjetitelji će imati priliku posjetiti Hanoi, glavni grad koji je prepun historijskih znamenitosti i uličnih tržnica, te provesti vrijeme na prekrasnim plažama Nha Trang ili Hoi An. Osim toga, putnici će moći učiti o vijetnamskoj povijesti, posjetiti komemoracije i muzeje posvećene ratu te uživati u tradicionalnoj vijetnamskoj kuhinji.

Trenutno najbolje cijene povratnih avio karata su 460 eura iz Venecije. Hoteli u Hanou su od 10 eura noć za 2 osobe i zista je odličan izbor.

IIspod su datumi, linkovi za kupnju avio karata i hotela na izbor pa odaberite što vam najviše odgovara jer cijene su zaista odlične za posjetiti ovu prekrasnu zemlju!

POLAZAK IZ ZAGREBA, AVIO KARTA I HOTELI

15.-25.05.2023. – 460 eur

15.-30.05.2023.482 eur

Ostali datumi ovdje

1. Hoteli – slike i rezervacija ovdje – od 10 eura noć za 2 osobe

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: