Otkrijte Raj: Putovanje na Sejšele

Sejšeli, tropski raj u Indijskom oceanu, san je destinacija za putnike koji traže sunce, plaže i kristalno čiste vode. S njihovim netaknutim plažama, bujnim džunglama i živopisnim koralnim grebenima, Sejšeli nude savršen bijeg.

Istražite granitna čuda La Diguea, ronite u nacionalnom parku Sainte Anne Marine ili jednostavno opustite se na puderastom pijesku Anse Lazija. Raznovrsni morski život i impresivni krajolici Sejšela čine ga rajem za zaljubljenike u prirodu i avanturiste.

Uživajte u jedinstvenoj kreolskoj kuhinji, koja je utemeljena na afričkim, francuskim i azijskim okusima, te uživajte u svježim morskim plodovima u restoranima uz plažu. Ne propustite šarene tržnice u Victoriji, glavnom gradu, kako biste doživjeli lokalnu kulturu i umjetnost.

Bilo da ste na romantičnom medenom mjesecu ili obiteljskoj avanturi, Sejšeli obećavaju nezaboravno tropsko iskustvo. Isplanirajte svoje putovanje u ovu indijsku otočnu oazu i uronite u njezinu prirodnu ljepotu i spokoj.

Trenutno je samo jedan datum po ovoj cijeni od 499€ za povratnu avio kartu do Sejšela! Uz to smo pronašli odličan smještaj / rezidenciju koja ima recenzije 4,5/5 uz plažu, tako da vas 8 dana sa avionom i ovim odličnim smještajem košta 739€ po osobi! Također ako idete autom do Budimpešte, ovdje možete jeftino parkirati auto.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: