Sharm El-Sheikh, mali raj smješten na Sinajskom poluotoku u Egiptu koji graniči s obalom Crvenog mora, idealno je odredište za putnike koji traže jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Uživajte u raznim aktivnostima kao što su ronjenje, ronjenje, razgledavanje i još mnogo toga. Posjetite vrhunsku pješčanu plažu Na’ama Bay i doživite najbolje ljetovalište na južnom Sinajskom poluotoku. Istražite kulturu učeći nekoliko arapskih riječi i svakako nosite udobne cipele dok istražujete. S raznim hotelima, atrakcijama i dostupnim izletima, Sharm El-Sheikh je izvrsno odredište za svakog putnika.

Iskopali smo atraktivnu cijenu povratne avio karte iz Beča po cijeni od 66 eura. Uz to smo pronašli odličan hotel 4* s doručkom po cijeni 27 eura noćenje za 2 osobe, tako da će vas 7 noćenja koji uključuje povratne avio karte i navedeni hotel s doručkom koštati samo 161 eura po osobi! Ispod su slike hotela kao i linkovi za druge hotele. Jeftini parking blizu aerodroma u Beču ćete pronaći OVDJE.

Ispod linkovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i datumi.

Avio karta i Hotel

DATUM – 15.12.-29.12.2023. – 66 eur (direkt)

DATUM – 08.12.-15.12.2023. – 67 eur (direkt)

DATUM – 15.12.-22.12.2023. – 75 eur (direkt)

Ostali datumi ovdje

Hotel na samoj plaži – 13 eura noćenje za 2 osobe

Ostali hoteli ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: