Edinburgh je prekrasna gradska destinacija koja pruža nezaboravno iskustvo za putnike iz cijelog svijeta. Grad je poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturi, kao i za svoje impresivne znamenitosti, poput Edinburgh Castle i Royal Mile. Također, grad je poznat po svom lijepom arhitekturom, od gotičkih katedrala do viktorijanskih građevina.

Putovanje u Edinburgh također omogućuje posjetiteljima da istraže lokalnu kuhinju, uključujući tradicionalne hrane poput haggisa i shortbreada. Grad također ima živu noćni život, sa mnogim barovima i klubovima koji pružaju raznoliku glazbenu scenu.

Ako tražite avanturu, Edinburgh je također idealna destinacija za outdoor aktivnosti poput hodanja i planinarenja po okolnim brdima i planinama. Također, grad je poznat po svom festivalskom kalendaru, sa mnogim svjetski poznatim festivalima kao što su Edinburgh Fringe i Royal Edinburgh Military Tattoo.

Sve u svemu, Edinburgh je nezaboravna destinacija za putovanje koja pruža nešto za svakoga. Obilazak grada je jedinstveno iskustvo koje će se pamtiti cijeli život.

Evo jedne odlične prilike za posjetiti magični Edinburgh jer smo pronašli iz svih navedenih gradova trenutno najbolje cijene avio karata i smještaja. Avio karte počinju već od 16, a povratna je vaša za samo 33 eura iz Budimpešte, iz Zadra 61 eur, Zagreba 82 eur, ili Niša za 78 eur. Smještaj počinje već od 24 eura po osobi za noćenje.

Avio karte po gradovima i datumima polaska ćete pronaći ispod, kao i linkove za smještaj. Dakle, nakon odabira datuma i grada iz kojeg vam odgovara let, potražite za te datume smještaj na linkovima koje smo vam stavili u ponudi za smještaje.

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ IZ BUDIMPEŠTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

DATUM – 01.03.-05.03. – 33 eura

DATUM – 07.03.-13.03. – 38 eura

DATUM – 08.03.-13.03. – 38 eura

Ostali datumi ovdje

Smještaj – od 24 eura po osobi ovdje

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE:

DATUM – 06.-13.09. – 61€

DATUM – 13.-17.09. – 72€

Ostali datumi ovdje

Smještaj – od 24 eura po osobi ovdje

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

08.-15.03. -82 eur

15.-20.02. – 87 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj – od 24 eura po osobi ovdje

AVIO KARTE IZ NIŠA MOŽETE KUPITI OVDJE:

10.-12.03. – 78 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj – od 24 eura po osobi ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: