Putovanje u Dominikansku Republiku je savršeno mjesto za one koji žele uživati u plažama i kristalno čistom moru. Ova prekrasna zemlja ima nevjerojatnu prirodnu ljepotu, od džungli do planina, te je poznata po svom bogatom kulturnom naslijeđu.

Dominikanska Republika je poznata po svojim prekrasnim plažama, poput Bavaro Beacha i Punta Cana. Ove plaže su savršene za sunčanje, plivanje i ronjenje, a također su idealne za aktivnosti poput surfanja i jedrenja.

Zemlja također ima brojne aktivnosti za one koji žele istražiti svoju prirodnu ljepotu, poput razgledavanja džungle ili penjanja na planinu. Dominikanska Republika također ima bogato kulturno naslijeđe, sa mnogim muzejima i povijesnim spomenicima koji se mogu posjetiti.

Ako tražite avanturu, Dominikanska Republika ima i različite aktivnosti poput raftinga, bungee jumpinga i ziplininga. Osim toga, zemlja je poznata po svojoj kuhinji, koja se sastoji od različitih mešavina afričkih, europskih i američkih utjecaja.

Sve u svemu, Dominikanska Republika je savršeno mjesto za one koji žele uživati u plažama, prirodi i kulturi. Za one koji traže avanturu, zemlja također ima mnogo toga za ponuditi. Putovanje ovdje će ostaviti nezaboravne uspomene i želju za povratkom.

Trenutno je odlična cijena povratnih avio karata po cijeni 410 eura iz Milana. Do Milana možete osobnim autom, autobusom ili avionom koji su često jako jeftini, počinju od 30 eura. Ovdje ćete pronaći jeftine avio karte do Milana. Smještaj u Punta Cani počinje od 18 eura noćenje za 2 osobe, a ovdje možete pogledati najbolju ponudu i cijene smještaja.

. Ispod se nalaze linkovi za kupovinu avio karte i rezervaciju smještaja.

18.10.-25.10. – 410 eur

19.05.-26.05. – 430 eur

17.05.-24.05. – 432 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj – od 18 eura za 2 osobe ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: