Krf je prekrasni otok u Grčkoj, poznat po svojim plažama, kristalno čistim vodama i istorijskim spomenicima. Putovanje na Krf je san svakog putnika koji traži mir i tišinu, ali i aktivni odmor uz sportske aktivnosti i avanture.

Krf je poznat po svojim prelijepim plažama sa bijelim pijeskom i kristalno čistim vodama. Najpopularnije plaže su Avlaki, Ipsos i Agios Georgios. Ove plaže su idealne za opuštanje i sunčanje, a također nude i mogućnosti za ronjenje i surfanje.

Istorijski spomenici su također važan dio iskustva putovanja na Krf. Posjetite Venecijansku tvrđavu u gradu Krfu, koja datira iz 15. vijeka i koja se nalazi na vrhu brda sa pogledom na grad i more. Također, posjetite i Palaiokastritsu, bivšu venecijansku utvrdu koja sadrži crkvu sv. Spyridona.

Pronašli smo odlične prilike za first minute ljetovanje na Krfu iz Zagreba ili Niša. Povratne avio karte su 91 eur, odnosno 99 eura. Datumi su u 7. mjesecu.

Osim toga, pronašli smo odličan hotel s bazenom na samoj plaži po cijeni 14,50 eura za noćenju po osobi. Ispod su linkovi za kupovinu avio karata(kliknite na datum), datumi polaska i link za rezervaciju hotela(klik na hotel)! Također smo vam stavili linkove gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj hotel ne odgovara.

POLAZAK IZ ZAGREBA, povratne avio karte i Hotel

DATUM: 29.06.-04.07. – 99 eura

DATUM: 10.07. – 13.07. – 107 eur

DATUM: 06.07. – 13.07. – 108 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel – slike i rezervacija ovdje – 29 eura noćenje za 2 osobe

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ NIŠA, povratne avio karte i Hotel

DATUM: 08.07.-15.07. – 91 eura

DATUM: 10.07. – 15.07. – 91 eur

Ostali datumi ovdje

Hotel – slike i rezervacija ovdje – 29 eura noćenje za 2 osobe

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: