Ako tražite destinaciju za odmor na prelijepim plažama uz kristalno čisto more, Cipar je savršen izbor za vas. Ovaj mediteranski otok nudi ne samo sunce i more, već i bogatu kulturu i povijest. Nekoliko nezaobilaznih atrakcija uključuje posjet antičkim ruševinama u Pafosu, kupanje u prirodnim termalnim izvorima na otoku, kao i istraživanje prekrasnih plaža i uvale koje se protežu duž obale. Poznat po svojoj kuhinji, s mnoštvom restorana koji nude tradicionalne delicije poput meze i grilane ribe. Ukratko, posjet Cipru je sjajan način za opuštanje, uživanje u prekrasnoj prirodi i upoznavanje bogate povijesti i kulture ovog mediteranskog otoka.

Povratna avio karta iz Zagreba je 44 eura, iz Beograda 49 eura, dok je odličan Hotel s bazenom samo 13 eura po osobi! Stvarno odlične prilike za vidjeti Cipar! Datuma je više pa možete birati koji vam odgovara. Ispod su linkovi za sve datume iz svih gradova i link koji vas vodi na slike i rezervaciju hotela!

POLAZAK IZ ZAGREBA, Avio karta i Hotel

27.02.-03.03. – 44 eura

29.03.-05.04.2023. – 48 eura

06.-10.03.2023. – 47 eura

Ostali datumi ovdje

HOTEL *** – slike i rezervacija ovdje – 27 eura noć za 2 osobe

Ostali hoteli i smještaji na Cipru ovdje

POLAZAK IZ BEOGRADA, avio karta i hotel

20.04.-25.04. – 49 eura

09.-13.05.2023. – 49 eura

09.-16.05. – 50 eura

Ostali datumi ovdje

HOTEL *** – slike i rezervacija ovdje – 27 eura noć za 2 osobe

Ostali hoteli i smještaji na Cipru ovdje

OSTALE HOTELE NA CIPRU POGLEDAJTE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima :

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: