Brazil je jedna od najvećih i najraznovrsnijih zemalja na svijetu. Smješten u Južnoj Americi, Brazil je poznat po svojoj prekrasnoj prirodi, uključujući Amazonsku prašumu, slapove Iguazu i plaže poput Copacabane. Brazil je također poznat po svojoj raznolikoj kulturi, koja se ogleda u glazbi, plesu i gastronomiji. Sa živahnim gradovima poput Rija de Janeira i Sao Paula, Brazil nudi posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Bilo da želite istražiti prirodu, uživati u zabavi ili upoznati novu kulturu, Brazil je izvrsno odredište za putovanje.

Evo jedne lijepe prilike za putovanje u Brazil! Povratna avio karta iz Venecije iznosi 476 eura, a iz Beča 517 eura. Hotel smo pronačli za 14 eura noćenje za 2 osobe. Ispod imate link za avio kartu i hotel.

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ OVDJE

Iz Venecije

14.11.-28.11. – 476 eur

14.11.-23.11. – 512 eur

Hotel – 14 eura noćenje za 2 osobe

Ostali smještaj ovdje

Iz Beča

20.11.-26.11. – 517

Hotel – 14 eura noćenje za 2 osobe

Ostali smještaj ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: