Posjetite Barcelonu, glavni grad Katalonije u Španjolskoj! Pronašli smo najbolje cijene avio karata za praznik rada i odličan smještaj. Ovo su najbolje prilike i polasci su iz Beča ili Trsta jer su iz naših krajeva jako visoke cijene na datume oko 1. maja. Imate opcije na manje i na više dana. U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse su uračunate.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati smještaj, datumi polaska i linkove za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude.

POLAZAK IZ BEČA

30.04.-05.05. – 76 eura

30.04.-04.05. – 81 eura

30.04.-03.05. – 84 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj slike i rezervacija ovdje – 23 eura po osobi noćenje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ TRSTA

29.04.-06.05.2023. – 81 eur

29.04.-02.05.2023 – 102 eur

Ostali datumi ovdje

Smještaj slike i rezervacija ovdje – 23 eura po osobi noćenje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: