Pretražili smo sve opcije za putovanje na Maltu za praznik rada i najeftinije su povratne avio karte iz Budimpešte ili Beča i to samo par datuma koji će vrlo ubrzo poskupjeti pa ukoliko vam sve odgovara budite brzi. Povratne avio karte su 87 eura iz Budimpešte, a iz Beča 91 eura. Uz to smo pronašli odličan apartman koji iznosi 33 eura za 2 osobe po noćenju, tako da je ukupna cijena 153 eura po osobi za 5 dana sa svim! U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse.

Ispod su linkovi za avio karte, datumi i link za rezervaciju apartmana , kao i ostali hoteli.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE, Avio karta i Apartman

29.04.-03.05. – 87 eur

28.04.-03.05.2023. – 88 eur

Apartman – slike i rezervacija ovdje – 33 eura noćenje za 2 osobe

Ostali datumi ovdje

Ostali hoteli ovdje

POLAZAK IZ BEČA, Avio karta i Apartman

27.04.-03.05. – 91 eur

Apartman – slike i rezervacija ovdje – 33 eura noćenje za 2 osobe

Ostali datumi ovdje

Ostali hoteli ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: