Istanbul je prekrasna destinacija koja pruža nevjerojatnu kombinaciju historije, kulture i moderne arhitekture. Grad je poznat po svojim prekrasnim džamijama, muzejima i tržnicama, kao i po svojim prekrasnim pogledima na Bospor i Marmara more. Istanbul je također poznat po svojoj raznolikoj kuhinji koja se sastoji od različitih utjecaja iz cijelog svijeta. Posjet ovom gradu će ostaviti nezaboravne uspomene i želju da se vrati.

Pronašli smo najbolje cijene za putovanje u Istanbul iz Budimpešte, Niša, Skoplja, Sarajeva, Beograda, Zagreba i Podgorice + 4 najbolja hotela u samom centru Istanbula (pješačka zona) koji su od 29-42 eura za noćenje za 2 osobe pa možete birati koji želite. Svaki hotel ima link i slike pa ga možete pogledati. Imate nekoliko njih koji čak imaju i doručak u toj cijeni!

što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najeftinija opcija je Autobus Havaist koji uvijek stoji ispred aerodroma i vozi prema gradu svakih pola sata. Cijena vožnje je oko 3 eura.

Ispod su avio karte i hoteli iz svih gradova, odnosno linkovi koji vas vode na rezervaciju i kupnju. Odaberite datum avio karte koji vam odgovara, kliknite na njega, kupite avio karte i zatim se opet vratite ovdje i rezervirajte hotel koji je odmah ispod svih avio karata. Klikom na link hotela imate slike i možete ga rezervirati na datum za koji ste kupili avio karte. Nakon toga vam samo preostaje da uživate u čarima prekrasnog Istanbula!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE – Avio karte

POLAZAK IZ NIŠA – Avio karta

POLAZAK IZ SKOPLJA – Avio karta

POLAZAK IZ SARAJEVA – Avio karta

POLAZAK IZ BEOGRADA – Avio karta

POLAZAK IZ ZAGREBA – Avio karta

POLAZAK IZ PODGORICE – Avio karta

Hoteli – ispod⬇

Ostale hotele pogledaj ovdje – uz kupon DGBMI dodatni popust

OSTALE HOTELE MOŽETE POTRAŽITI OVDJE ili OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: