Otok Kos pravi je raj, posebno za one željne opuštanja. Očekuje vas slikovito okruženje s pješčanim plažama i brojnim povijesnim građevinama. U središtu otoka, u gradu Kosu , možete prošetati malim uličicama. Lijepi butici pozivaju vas na šoping. U ugodnim tavernama možete izbliza osjetiti grčki mentalitet. Uživajte u dahu grada i dopustite da budete očarani. Užurbanost u luci najbolje je promatrati s terasa brojnih kafića i restorana. Na otoku vas očekuju i šarmantna sela i plodne ravnice sa specijalitetima poput puno agruma, badema i slatkog grožđa . Sunce, pijesak i more, plus veliki dio povijesti, ukusna hrana i istinsko grčko gostoprimstvo – dobrodošli na Kos.

Ovo su najbolje cijene za otok Kos u 6., 7., i 8., mjesecu. Povratna avio karta iz Zagreba je od 44 eura + hotel s bazenom i uključenim doručkom koji iznosi 33 eura po noćenju za 2 osobe, tako da je ukupna cijena za 6 dana počinje već od 126 eura po osobi. Cijene za 7. i 8. mjesec su nešto skuplje, ali jeftinije neće biti, tako da je ovo najbolje što se još može uhvatiti.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotela za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

OSTALI SMJEŠTAJ MOŽETE NAĆI OVDJE ili OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: