Pronašli smo najbolje cijene za Maroko iz naših krajeva, a trenutno su iz Beograda ili Zagreba za Fez. Povratne avio karte su od 134 eura + odličan hotel s doručkom (ocjene 9/10) koji iznosi 21 eur za noćenje za 2 osobe, stoga 8 dana sa avio kartom i hotelom s doručkom počinje već od 207 eura po osobi! Ispod su linkovi za avio karte i slike hotela gdje ga možete rezervirati.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s doručkom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Beograda

Ostali hoteli ovdje

Polazak iz Zagreba

Ostali hoteli ovdje

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: