U tijeku je fenomenalna cijena povratnih avio karata iz Budimpešte za samo 61 eur i to direkt let!! Uz to smo iskopali i najbolje cijene povratnih avio karata iz Beograda, Niša, Skoplja, Sarajeva, Zagreba + Hotel s doručkom u samom centru Istanbula (pješačka zona) koji su od 28 eura za noćenje za 2 osobe. Ispod na kraju svih avio karata imate još 2 druga hotela na izbor. Svaki hotel ima link i slike pa ga možete pogledati.

Što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najeftinija opcija je Autobus Havaist koji uvijek stoji ispred aerodroma i vozi prema gradu svakih pola sata. Cijena vožnje je oko 3 eura.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s doručkom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE – Avio karte

POLAZAK IZ BEOGRADA – Avio karta

POLAZAK IZ NIŠA – Avio karta

POLAZAK IZ SKOPLJA – Avio karta

POLAZAK IZ SARAJEVA – Avio karta

POLAZAK IZ ZAGREBA – Avio karta

Ostali Hoteli – ispod⬇

Ostale hotele pogledaj ovdje – uz kupon DGBMI dodatni popust

OSTALE HOTELE MOŽETE POTRAŽITI OVDJE ili OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: