Iskopali smo najbolje cijene za Sharm El Sheikh, a to su trenutno iz Budimpešte + najbolja cijena iz naših krajeva, a to je trenutno iz Beograda. Uz to smo pronašli resort s doručkom po cijeni 22 eura noćenje za 2 osobe, tako da će vas 8 dana koji uključuje povratne avio karte i resortom s doručkom koštati 202 eura po osobi iz Budimpešte, a 7 dana iz Beograda 248 eura, također u cijeni povratna avio karta i resort s doručkom.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Budimpešte (direkt)

Ostali hoteli ovdje ili ovdje ili ovdje

Polazak iz Beograda (presjedanje)

Ostali hoteli ovdje ili ovdje ili ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: