Posjetite Barcelonu, glavni grad Katalonije u Španjolskoj! Pronašli smo najbolje cijene avio karata, a počinju već od 52 eura (povratna uključena!). Ovo su najbolje cijene s polascima iz Trsta (52 eura), Beograda(68 eura), Zadra (73 eura), Podgorice (96 eura) ili Tuzle (106 eura). Hotel iznosi 23 eura po osobi uz kupon DGBMI, tako da 5 dana sa letom i hotelom počinje od 145 eura po osobi iz Trsta, 162 eura iz Beograda itd.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ TRSTA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ IZ BEOGRADA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZADRA

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ PODGORICE

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ TUZLE

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: