Ako planirate putovanje u Milano, nećete biti razočarani! Ovaj moderan grad poznat je po modi, umjetnosti, kulturi i izvrsnoj hrani. Osjetite puls ovog grada dok šetate ulicama ispunjenim arhitekturom iz različitih epoha, posjetite čuvenu milansku katedralu ili uživajte u umjetničkim djelima u muzejima poput Pinacoteca di Brera. Naravno, ne možete posjetiti Milano a da ne istražite svjetski poznatu modnu scenu. Uživajte u kupovini u trgovinama poznatih brendova i otkrijte nove trendove na ulicama ovog grada.

Ako ste ljubitelj hrane, ne propustite priliku da probate tipičnu milansku kuhinju, uključujući slavni risotto alla Milanese i cotoletta alla Milanese. Sve u svemu, Milano je grad koji će vas očarati svojim stilom i ljepotom, a mi vam garantiramo da ćete se vratiti kući s mnogo novih iskustava.

Mi smo pronašli najbolje cijene avio karata iz naših krajeva od 25-50 eura (povratna) + odličan hotel 4* s doručkom koji iznosi 56 eura za 2 osobe po noćenju, tako da vas 4 dana s avio kartom i hotelom 4* s doručkom košta 108 eura po osobi npr iz Rijeke, Zagreba ili Skoplja, dok je iz Beograda ili Podgorice oko 133 eura sa svim. U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse. Na Hotel možete uz kupon DGBMI ostvariti dodatni popust. Samo ga upišite prilikom rezervacije.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ RIJEKE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: