Otkrijte čari ove predivne mediteranske destinacije! Malta je otok bogate povijesti, prekrasnih plaža i fascinantne kulture. Bez obzira jeste li zainteresirani za povijesne znamenitosti Vallette, predivne plaže na otoku Gozu ili bogatu podvodnu floru i faunu za ronjenje, Malta ima mnogo toga za ponuditi.

Valletta, glavni grad Malte, privlači posjetitelje svojom arhitekturom iz 16. stoljeća, utvrdama i slikovitim ulicama. Stari grad Valletta proglašen je UNESCO-vom svjetskom baštinom i mjesto je koje ne smijete propustiti. Uživajte u bogatoj kulturnoj baštini, posjetite Katedralu sv. Ivana, obiđite palače i istražite živahne tržnice.

Plaže na Malti su raj za ljubitelje sunca i mora. Smještene duž obale, nude bijeli pijesak, kristalno čisto more i razne vodene aktivnosti. Otok Gozo, koji je samo kratka plovidba od Malte, također nudi predivne plaže i netaknutu prirodu za istraživanje.

Malta je također popularna destinacija za ronjenje. Poznata po svojim spektakularnim podvodnim pećinama, špiljama i bogatom morskom životu, ova destinacija pruža jedinstveno iskustvo ronjenja. Istražite podvodne svjetove, uživajte u šarenim koraljnim grebenima i otkrijte olupine brodova iz prošlosti.

Pronašli smo najbolje cijene avio karata za ljetovanje na Malti u srcu sezone s polascima iz Zagreba, Beograda, Niša ili Skoplja! Datumi su 7. i 8. i 9. mjesecu i bolje od ovih cijena nećete pronaći. Ove cijene će sigurno poskupjeti, stoga budite brzi ako vam odgovaraju datumi! U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko trebate i dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte jer je to najeftinija je opcija za dodatni kofer. Također smo vam stavili 3 linka gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutom bojom označena 3 linka za najbolje cijene smještaja. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, stavite da vam izista od najjeftinijeg i odaberite koji vam odgovara, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ NIŠA

smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ SKOPLJA

smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: