Dosta upita je došlo za Zakynthos ljetovanje pa evo ga 🙂

Polasci su iz Budimpešte, Venecije, Beča, Beograda, Sarajeva, Zagreba, Splita i Dubrovnika i ovo su daleko najpovoljnije avio karte za Zakynthos koje se mogu pronaći.

Uz to smo pronašli odličan Hotel 4* s doručkom prvi red do mora koji je samo 2km od aerodroma tako da vam transfer neće biti problem i iznosi 70€ za noćenje za 2 osobe. To znači da cijeli paket aranžman – povratna avio karta + Hotel 4* s doručkom počinje od 291€ po osobi! Što drugo reći osim – ljeto na Zakynthosu vam nikad nije bilo bliže i to u samoj špici sezone!

JAKO VAŽNO! Zakynthos je vrlo popularan i ovi datumi avio karata i ovaj hotel sigurno neće ostati dugo po ovim atraktivnim iznosima pa ako vam sve odgovara, budite brzi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.