Putovanje u Jordan
Putujte u Jordan i otkrijte čarobnu destinaciju s bogatom poviješću i prirodnim ljepotama. Jordan je zemlja fascinantnih arheoloških nalazišta, spektakularnih pejzaža i gostoljubivih ljudi.

Petra, drevni grad uklesan u stijeni, jedna je od najpoznatijih atrakcija Jordana. Ovaj UNESCO-v svjetski spomenik privlači posjetitelje svojim impresivnim ruševinama i spektakularnom arhitekturom. Prošetajte kroz uske staze, otkrijte antičke hramove i stupove te doživite nevjerojatnu ljepotu Petra.

Crvena pustinjska regija Wadi Rum je druga nezaobilazna atrakcija u Jordanu. Ova pustinjska oaza impresionirat će vas svojim dramatičnim pejzažima crvenog pijeska, visokih stijena i mirnog atmosfera. Iskusite jedinstvenu vožnju kamelom, istražite beduinske logore i uživajte u spektakularnim zalascima sunca.

Jordan također nudi mogućnosti za ronjenje i opuštanje na Mrtvom moru. Plutajte u ovom slanom jezeru s visokom koncentracijom soli i iskoristite njegove ljekovite blagodati. Mrtvo more je jedinstvena prirodna pojava koja će vas ostaviti bez daha. Za ljubitelje povijesti, posjetite Jerash, jedan od najbolje očuvanih rimskih gradova izvan Italije. Prošećite antičkim trgovima, amfiteatrom i hramovima te se vratite u prošlost.

Jordan je također dom izvanrednih kulturnih spomenika poput Ammana, glavnog grada, koji kombinira modernu arhitekturu s arheološkim nalazištima. Posjetite Citadelu, rimski amfiteatar i muzeje kako biste se uronili u bogatu povijest zemlje. Isprobajte autentičnu jordansku kuhinju, kao što su meze, falafel, humus i tradicionalna jela poput mansaf, nacionalnog jela s janjetinom. Okusite raskošnu mješavinu začina i okusa koji će vas očarati.

Pronašli smo najbolje cijene i odličan hotel za putovanje u Jordan. Povratne avio karta su od 65 eura iz Budimpešte i let je direktan. Uz to smo našli hotel ucentru grada za 21 eura po osobi, tako da je ukupna cijena 139 eura za 8 dana. U toj cijeni su sve takse, ručna prtljaga, povratna avio karta i hotel. Ukoliko trebate dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

KAKO REZERVIRATI? 

Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

AVIO KARTA I HOTEL

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: