Otkrijte Čaroliju Sofije: Nezaboravno Putovanje u Bugarsku Glavni Grad

Sofija, živahna prijestolnica Bugarske, čeka da je istražite i doživite njezinu jedinstvenu energiju. Ovo uzbudljivo putovanje nudi savršenu ravnotežu između povijesti, kulture i suvremenosti.

Prošetajte starim ulicama ispunjenim impozantnim crkvama, palačama i spomenicima koji pričaju priču o bogatoj prošlosti grada. Posjetite Aleksandar Nevski Katedralu, jedno od najimpresivnijih sakralnih zdanja u Europi, ili istražite drevne ruševine Serdike kako biste osjetili puls prošlih vremena.

Sofija je i središte umjetnosti i kreativnosti. Galerije, muzeji i kulturni centri nude jedinstven uvid u bugarsku umjetnost i tradiciju. Uživajte u šarenilu tržnica, gdje možete kušati autentične specijalitete i donijeti kući suvenire.

Osim toga, priroda nije daleko. Planine Vitosha pružaju priliku za aktivan odmor, bilo da je riječ o pješačenju, skijanju ili jednostavno uživanju u prekrasnom krajoliku.

Sofija je odredište koje će vas očarati svojom raznolikošću i gostoljubivošću. Isplanirajte svoje putovanje i dopustite da vas očaraju čari ovog dinamičnog bugarskog grada.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Sofiju i one su iz Zagreba ili Skoplja i Hotel u samom centru grada po cijeni 36 eur za 2 osobe po noćenju. Povratne avio karte iznose 28 eura iz Zagreba 90 eura, a iz Skoplja 55 eura. Ukupna cijena sa avionom i hotelom stoga počinje od 159 eura po osobi za 4 dana u Madridu što je odlična cijena!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ SKOPLJA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: