London? Otkrijte čari ovog svjetskog grada koji spaja povijest, kulturu i modernost. London je jedna od najuzbudljivijih destinacija na svijetu koja nudi nevjerojatne znamenitosti, raznoliku gastronomsku scenu i nevjerojatno živahanu atmosferu.

Londonski simboli poput Buckinghamske palače, Tower Bridgea i Big Bena privlače milijune posjetitelja svake godine. Prošetajte slikovitim ulicama Sohoa i Covent Gardena, istražite povijesni Trafalgar Square i posjetite kultnu londonsku tržnicu Camden Market. Oduševite se arhitekturom, muzejima i galerijama koje obiluju umjetničkim blagom i kulturnim događanjima.

Londonski West End poznat je po svojim kazališnim predstavama, a najpoznatiji teatar je Shaftesbury Avenue. Uživajte u nevjerojatnom izboru predstava, od klasičnih mjuzikala do suvremenih komada, koji će vas ostaviti bez daha. Za ljubitelje muzeja, London je prava poslastica. Posjetite British Museum, Muzej prirodne povijesti ili Nacionalnu galeriju i istražite bogatu povijest umjetnosti i kulture. Ulaz u mnoge muzeje je besplatan, što čini London izuzetno pristupačnim za sve posjetitelje.

Londonska gastronomska scena je nevjerojatno raznovrsna. Isprobajte autentične britanske specijalitete poput tradicionalnog Sunday roasta ili fish and chipsa. Također, istražite svjetske kuhinje u multikulturalnom gradu, od indijskih curryja do azijskih delicija. Nemojte zaboraviti kušati tradicionalni engleski čaj s kolačima u jednom od mnogih čajnica. London je također poznat po svojim predivnim parkovima poput Hyde Parka i Regents Parka. Odmorite se od gradske vreve, prošetajte zelenim površinama i uživajte u opuštenoj atmosferi.

Izvukli smo najbolje cijene povratnih avio karata za London iz naših krajeva i počinju već od 32 eura! Ovo su najbolje cijene koje se trenutno mogu pronaći iz Rijeke, Pule, Osijeka, Zagreba, Splita, Beograda, Sarajeva, Skoplja ili Podgorice. Uz to smo pronašli super hotel po cijeni od 35 eura noćenje po osobi, stoga 4 dana sa avio kartom i hotelom počinju od 137 eura.

KAKO REZERVIRATI? 

Prvo odaberete ispod datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karte imate u žutoj kocki link za rezervaciju hotela. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Ulaznice za atrakcije, vodiče i transfere možete pronaći OVDJE

POLAZAK IZ RIJEKE

POLAZAK IZ OSIJEKA

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ PULE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

Najbolje cijene smještaja naći ćete ovdje:

 Agoda

Locktrip (kupon za popust – DGBMI) 

Skyscanner

Hotelscombined 

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: