Dobrodošli na prekrasne Maldivi, rajski arhipelag smješten u Indijskom oceanu. Ako sanjate o nevjerojatnim bijelim pješčanim plažama, tirkiznom moru i luksuznom odmoru, Maldivi su savršena destinacija za vas.

Na Maldivima možete uživati u mnogim aktivnostima na otvorenom, poput ronjenja s bocama, snorklanja, jedrenja na dasci i ribolova. Ovaj tropski raj nudi spektakularne koraljne grebene, bogate morske ekosustave i raznoliki morski svijet koji će zadovoljiti sve ljubitelje prirode.

Hoteli na Maldivima su vrhunski i nude vrhunsku uslugu. Većina hotela smještena je na privatnim otocima, pružajući vam ekskluzivan i intiman doživljaj. Možete se opustiti na prekrasnim plažama, uživati u spa tretmanima, istraživati netaknutu prirodu ili se jednostavno opustiti u prekrasnim luksuznim vodenim vilama.

Maldivi su također popularni kao romantična destinacija za medeni mjesec. Romantične večere na plaži, zalasci sunca i romantični šetnje po pješčanim otocima stvorit će nezaboravne uspomene za vas i vašeg partnera.

Ako tražite bijeg od užurbanog svakodnevnog života i želite se prepustiti opuštanju i ljepoti prirode, posjet Maldivima je izbor koji nećete požaliti. Uživajte u predivnoj prirodi, ljubaznom osoblju i rajskom okruženju dok istražujete ove egzotične otoke. Doživite oazu mira i ljepote koju nude Maldivi i vratite se kući s osvježenim umom, tijelom i dušom.

Dobili smo veliki broj zahtjeva da vam pronađemo jeftine avio karte i dobar hotel za Maldive pa evo ih 🙂

Povratne avio karte za Maldive iz Sarajeva su od 267 eura, a iz Beograda od 289 eura, dok su iz Budimpešte od 311 eura! Uz to smo pronašli vrhunski Hotel&Spa 4* s doručkom koji ima svoju privatnu plažu, te i opciju transfera s aerodroma (uz naknadu) i uz kupon travel2023 iznosi 30 eura po osobi za noćenje, tako da npr. na datume 02.-09.10. dobijete ukupnu cijenu povratne avio karte i Hotela 4* s doručkom za samo 453 eura po osobi za svih 7 dana! Imate i na više dana i više datuma pa birajte što vam odgovara.

Kako rezervirati? Pronadjite ispod grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum , zatim kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (plava kocka). Upišite kupon travel2023 za ovu cijenu hotela i to je to!

Smještaj također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije i oni će vam poslati cijenu za transfer ili ih kontaktirajte da vam odmah navedu cijenu transfera sa aerodroma do hotela.

Ispod se nalaze linkovi preko koji možete kupiti avio karte na datume koji vam odgovaraju, kao i rezervirati smješta. Također imate link za ostale smještaje ukoliko vam ovaj ne odgovara.

POLAZAK IZ SARAJEVA

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

POLAZAK IZ BEOGRADA

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

Ostali smještaj Ovdje ili Ovdje

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA NA MALDIVIMA POTRAŽI OVDJE:

Ostale opcije smještaja na Maldivima OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: