Zanzibar je prekrasan otok u Tanzaniji, poznat po svojim plažama od bijelog pijeska i prekrasnim morskim životinjama. Putovanje na Zanzibar je idealno za one koji žele uživati u luksuznom odmoru i istražiti bogatu kulturnu baštinu ovog mjesta. Otok je poznat po svojoj vrućoj i vlažnoj klimi, pa je ovo savršeno mjesto za one koji žele uživati u toplini i suncu. Možete se opustiti na prekrasnim plažama, roniti s delfinima ili posjetiti neke od lokalnih sela i saznati više o životu stanovnika ovog područja. Putovanje na Zanzibar će vam pružiti nezaboravno iskustvo i nezaboravne uspomene.

Evo jedne odlične prilike za biser afrike – Zanzibar! Trenutno je odlična cijena povratnih avio karata iz Beča za 464 eura. Uz to smo pronašli lijep smještaj s doručkom po cijeni 32 eura za 2 osobe po noćenju, tako da je ukupna cijena za 8 dana 576 eura po osobi!

Kako rezervirati? U tamnim kockama su avio karte i link vas vodi na kupnju avio karte, kupite avio kartu zatim se opet vratite ovdje i ispod u žutoj kocki je hotel s doručkom. Kliknete na njega, rezervirate hotel. I to je to!

*Ukoliko idete automobilom, OVDJE ćete naći najpovoljniji parking blizu aerodroma.

Ostali Smještaj u Zanzibaru OVDJE

Ostali datumi ovdje

Podijeli: