Otkrijte čaroliju Pariza – predivnog grada svjetlosti i romantike! Pariz, glavni grad Francuske, poznat je po svom bogatom kulturnom naslijeđu, ikoničnim znamenitostima i neodoljivom šarmu.

Sa svjetski poznatim simbolima kao što su Eiffelov toranj, Louvre i Katedrala Notre-Dame, Pariz nudi nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima. Prošetajte poznatim bulevarima poput Champs-Élyséesa i Rue de Rivoli, gdje ćete pronaći ekskluzivne trgovine, elegantne kafiće i raskošne restorane.

Uživajte u umjetnosti u jednom od mnogobrojnih muzeja Pariza, kao što su Muzej Orsay ili Pikasov muzej. Romantični duh grada oživljava u prekrasnim vrtovima poput Jardin du Luxembourg ili Versajskih vrtova, gdje možete opustiti svoja osjetila i uživati u miru i tišini.

Pariz je također poznat po svojoj izvrsnoj gastronomiji. Uživajte u francuskim specijalitetima poput kroasana, sireva, vina i šampanjca u autentičnim pariškim restoranima i bistroima.

Posjet Parizu pružit će vam nevjerojatno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Uplovite u svijet ljepote, romantike i umjetnosti u prekrasnom gradu Parizu!

Ovo su najbolje cijene povratnih avio karata za Pariz iz Splita, Zagreba, Beograda Podgorice ili Skoplja. Trenutno je najbolja cijena iz Beograda i povratne avio karte počinju od 40 eura, mi smo za ovaj primjer odabrali od 01.-04.10. i na to dodali hotel na dobroj lokaciji koji iznosi 26 eura za noćenje po osobi, tako da vas npr. 4 dana sa letom i hotelom koštaju 132 eura po osobi. U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? 

Prvo ispod odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Pariz vas čeka 🙂

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA:

Ostale najbolje cijene smještaja OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA:

POLAZAK IZ SPLITA:

POLAZAK IZ SKOPLJA:

Ostale najbolje cijene smještaja OVDJE

POLAZAK IZ PODGORICE:

Ostale najbolje cijene smještaja OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: