Otkrijte ljepotu Apulije – skrivenog dragulja Italije! Smještena na čarobnom jugu zemlje, ova regija obara s nogu svojim spektakularnim krajolikom, bogatom poviješću i autentičnom kulturom.

Apulija, poznata i kao “peta Italije”, očarava svoje posjetitelje raznovrsnim iskustvima. Njezine beskrajne plaže s kristalno čistim morem privlače ljubitelje sunca i mora. Romantični zalasci sunca na obali Jadranskog mora pružaju nezaboravne trenutke.

Kulturni biseri Apulije ostavljaju bez daha. Ovdje ćete otkriti nevjerojatnu arhitekturu trullija, tradicionalnih kućica sagrađenih od kamenih ploča. Gradovi poput Alberobella i Ostuni ponosno čuvaju svoju povijest i ljepotu. Ne propustite posjet starim gradovima, srednjovjekovnim utvrdama i impresivnim katedralama koje svjedoče bogatu prošlost regije.

Gastronomska scena Apulije je posebna priča za sebe. Okusite najfinije maslinovo ulje, poznato po svijetu, uz tradicionalna jela poput orecchiette, puccia kruha i slasnih sireva. Iznimna vina, poput Primitiva i Negroamaro, upotpunit će vaš gastronomski doživljaj.

Osim toga, ljubitelji prirode i avanturisti mogu istražiti Nacionalni park Gargano s bogatstvom raznolikih biljnih i životinjskih vrsta, špiljama i prekrasnim jezerima.

Apulija je destinacija koja pruža nezaboravna iskustva za svakog posjetitelja. Bez obzira volite li opuštanje na plaži, istraživanje povijesnih mjesta ili uživanje u bogatoj kulturi i hrani, Apulija ima sve to i još mnogo više!

Povratna avio karta iz Zagreba iznosi 36 eura, a hotel s doručkom i bazenom je 39 eura za noćenje po osobi, stoga je ukupna cijena sa svim 153 eura po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom i doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Zagreba

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: