Ponuda uključuje
  • Povratnu avionsku kartu Zagreb – Malaga – Zagreb ili
  • Povratnu avionsku kartu Beograd – Malaga – Beograd
  • 6x noćenje u hotelu
  • Najam automobila Fiat panda ili toyota aygo (full kasko)
  • Osnovnu prtljagu (ruksak)
  • Zrakoplovne pristojbe 
  • Cijena – 299 eura po osobi iz Zagreba
  • Cijena – 322 eura po osobi iz Beograda

Otkrijte šarm Malage – prekrasnog grada na Costa del Sol! Malaga, smještena na južnoj obali Španije, poznata je po svojoj bogatoj kulturi, predivnim plažama i impresivnoj kulinarstvu.

Sa svojom blagom klimom tijekom cijele godine, Malaga je idealna destinacija za opuštanje na plaži. Uživajte u šetnjama duž pješčanih obala, osvježite se u kristalno čistom Mediteranu ili se prepustite suncu na slikovitim terasama uz obalu.

Malaga je također idealna polazna točka za istraživanje čarobne regije Andaluzije. Posjetite slikoviti planinski gradić Ronda, provjerite čuvenu Alhambru u Granadi ili se divite arhitekturi Seville.

Uživajte u neodoljivom šarmu Malage, gdje se sastaju sunce, plaže i kultura. Spremite se za nezaboravno iskustvo u ovom španjolskom dragulju na Costa del Sol!

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karta iz Zagreba i Beograda i dodali Hotel u centru grada (51 eura noć za dvije osobe + rent a car auto koji preuzimate na aerodromu, dobijemo ukupnu cijenu 299 eura za 7 dana. Cijena je po osobi.

Itinerar: Slijećete u Malagu, preuzimate odmah na aerodromu automobil i idete prema hotelu u Malagi. Nakon toga sami odlučujete koji dan ćete se zaputiti na izlet do Ronde ili Alhambre, a koji dan ćete istraživati Malagu. Vozilo vraćate na dan leta također na aerodromu.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i link za rent a car, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Nakon toga ispod hotela klik na rent a car, upišite podatke, datum, odaberite full cover i to je to, Andaluzija vas čeka!

*Ulaznice za sve turističke atrakcije možete kupiti OVDJE,

POLAZAK IZ ZAGREBA

Avio karta

POLAZAK IZ BEOGRADA

Avio karta

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: