Ponuda uključuje
  • Povratnu avionsku kartu Zagreb – Solun – Zagreb ili
  • Povratnu avionsku kartu Kraljevo – Solun – Kraljevo
  • 7x noćenje u 3* hotelu s bazenom za 2 osobe
  • Doručak
  • Najam automobila Fiat panda (full kasko)
  • Osnovnu prtljagu (ruksak)
  • Zrakoplovne pristojbe 
  • Cijena – 280 eura po osobi iz Zagreba
  • Cijena – 343 eura po osobi iz Kraljeva

Halkidiki: doživite Grčku u svoj njenoj božanstvenosti!
Poluotok Halkidiki nalazi se u najzelenijem dijelu grčkog kopna i svojim posjetiteljima nudi sve od ruralnog mira do živahnog noćnog života.
Poluotok u obliku “dlana s tri prsta” okružen je plažama s kristalno čistim morem na kojima možete uživati ​​u netaknutoj prirodi. Halkidiki nije samo raj za ljubitelje vodenih aktivnosti, krajolik u unutrašnjosti poluotoka nudi i brojne mogućnosti za razne aktivnosti: planinarenje, jahanje i brdski biciklizam.

Posjet gradu Solunu, gdje se isprepliću antička, bizantska i osmanska arhitektura, nudi ugodan provod.

Itinerar: Slijećete u Solun, preuzimate odmah na aerodromu automobil i idete prema hotelu u Halkidikiju. Vozilo vraćate na dan leta također na aerodromu.

Mi smo za primjer odabrali datum 23.09.-30.09. s polaskom iz Zagreba i linkovi vas vode na sve već spremno za rezervaciju. S druge strane ako želite drugi datum, sve je isto, samo kod rezervacije hotela i rent a cara, stavite taj datum za koji ste kupili avio kartu.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, ka0 i link za rent a car, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom i doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Nakon toga ispod hotela klik na rent a car, upišite podatke, datum, odaberite full cover i to je to, halkidiki vas čeka!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ KRALJEVA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: