Oduvijek sanjate o putovanju u Tunis, ali problem su preskupe avio karte? Ne brinite, jer postoje sjajne opcije za povoljna putovanja do Tunisa! Iz različitih gradova u regiji možete pronaći povoljne avio karte do Milana koje su od 29 do 50 eura, a iz Milana su direktni letovi do Tunisa i nazad od 93 eura. Također, hoteli u Tunisu su jako pristupačni cijenama i počinju već od 28 eura za noćenje po osobi, dok npr. Hotel 4 zvjezdice s doručkom košta svega 44 eura za 2 osobe za noćenje. Evo tu pogledajte o kojem hotelu se radi➡ OVDJE. Ispod su linkovi za najbolje cijene smještaja i hotela za Milano, kao i ostala ponuda hotela u Tunisu.

Ispod se nalazi link s avio kartama iz svih gardova do Milana, kao i iz Milana do Tunisa, te hoteli i na vama je da birate 🙂 Koji datum želite, da li želite prvo provesti koji dan u Milanu pa onda za Tunis ili bi obišli Milano u povratku, dakle opcija je jako puno, sami sebi kombinirajte što vam odgovara najviše. Jedno je sigurno, nikad jeftinije nećete stići do Tunisa 🙂

Nemojte odgađati svoje putovanje u Tunis zbog brige o cijenama. Iskoristite povoljne avio karte iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Podgorice do Milana i dalje do Tunisa kako biste započeli nezaboravnu avanturu u ovom egzotičnom mediteranskom raju. Upustite se u nevjerojatno iskustvo obogaćeno kulturom, poviješću i prekrasnim pejzažima Tunisa.

Avio karte Zagreb – Milano – Zagreb – od 29 eura

Avio karte Beograd – Milano – Beograd – od 50 eura

Avio karte Skopje – Milano – Skopje – od 29 eura

Avio karte Podgorica – Milano – Podgorica – od 49 eura

Avio karte Milano – Tunis – Milano – od 93 eura

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: