Istinite Čarolije Tunisa: Vaše Sljedeće Putovanje

Jeste li spremni za nevjerojatno putovanje u Tunis, skriveni dragulj sjeverne Afrike? Tunis vas čeka s mješavinom povijesti, kulture i prirode koja će vas ostaviti bez daha.

Putovanje u Tunis: Što Vas Očekuje?

 1. Putovanje Kroz Vrijeme: Otkrijte povijest na svakom koraku, posjetite drevne ruševine Kartage, UNESCO-ovu svjetsku baštinu, te prošetajte uskim uličicama Medine u Tunisu, gdje povijest oživljava.
 2. Plaže Iz Snova: Zaronite u kristalno čiste vode i uživajte na bijelim plažama Hammameta i Djerbe, dok vas nježni povjetarac mazi.
 3. Avanture u Sahari: Ispunite svoje pustinjske snove putovanjem u Saharu, gdje ćete iskusiti čaroliju pustinjskih dine, jahati kamile i provesti noć pod beskrajnim zvjezdanim nebom.
 4. Bogata Kultura: Okusite tunisku kulturu kroz lokalnu kuhinju, kao što su kuskus i pikantna harissa, te se prepustite tradicionalnoj glazbi i plesu.
 5. Misteriozne Medine: Izgubite se u uskim ulicama Medine u Tunisu, Sidi Bou Saidu i Kairouanu, gdje vas čekaju živahne tržnice, radionice majstora i povijesne džamije.
 6. Baština Rimskih Vojnika: Posjetite izvanredno očuvani rimski amfiteatar El Djem, koji će vas podsjetiti na grandioznost Koloseuma u Rimu.
 7. Sportski Užici: Za ljubitelje uzbuđenja, Tunis nudi širok spektar vodenih sportova poput windsurfinga, kiteboardinga i ronjenja u azurnim vodama.
 8. Oaze U Sred Pustinje: Otkrijte čarobne oaze Tozeura i Chebike, gdje ćete naći palme i osvježavajuće izvore usred pustinje.

Iskopali smo najpovoljnije cijene povratnih avio karata za Tunis iz Zagreba, Sarajeva, Beograda, Podgorice, Skoplja i Münchena i počinju od 111€! Uz to smo pronašli Hotel 4* s doručkom po cijeni 43€ noćenje za 2 osobe, stoga 8 dana sa avionom i hotelom 4* s doručkom počinje od 261€ po osobi, ovisno iz kojeg grada polazite. Jedno je sigurno, ovo su najbolje moguće cijene s polaskom iz grada koji vam odgovara! Također avio karte mogu skočiti u roku par sati ili dana, tako da vodite računa i o tome 🙂

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

 • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
 • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
 • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: