Putovanje u Maroko: Neodoljiva egzotika iz različitih gradova!

Maroko je čarobna zemlja koja vas očarava svojom bogatom kulturom, egzotičnom arhitekturom i prekrasnim pejzažima. Bez obzira na to putujete li iz Venecije, Zadra, Zagreba ili Beograda, putovanje u Maroko će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Ako krećete iz Venecije ili Zagreba, pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i Hotel 5* s doručkom za Fes po cijeni 43 eura za 2 osobe. Uživajte u magičnoj atmosferi ovog marokanskog grada, šetajući njegovim uskim ulicama, istražujući prekrasne medrese i divno ukrašene džamije.

Put iz Zadra za Marakeš nudi vam jedinstvenu priliku da se upustite u avanturu u srcu Maroka. Ovaj grad bogat je bojama, mirisima i ukusima. Posjetite drevnu tržnicu Jemaa el-Fna, gdje ćete se susresti s raznolikim lokalnim prodavačima i uličnim zabavljačima. Tu smo pronašli hotel 4* po cijeni 38 eura za 2 osobe.

Iz Beograda možete krenuti prema Oujdi, koja će vas očarati svojom autentičnošću. Ovaj grad na istoku Maroka nudi vam priliku da iskusite pravu marokansku kulturu, tradiciju i gostoprimstvo. Tu smo pronašli za vas hotel 4* po cijeni 54 eura za 2 osobe.

Maroko je zemlja koja nudi raznolike doživljaje, od fascinantne povijesti do prekrasnih prirodnih ljepota Sahare. Prošetajte po pustinjskim dine, otkrijte skrivena oaza i doživite nezaboravan izlazak sunca na horizontu.

Neodoljiva egzotika Maroka čeka vas iz različitih gradova. Iskoristite priliku za putovanje iz Venecije ili Zagreba za Fes, iz Zadra za Marakeš ili iz Beograda za Oujdu kako biste otkrili čaroban svijet ovog fascinantnog marokanskog odredišta. Upustite se u avanturu koja će vas oduševiti i ostaviti vam nezaboravne uspomene za cijeli život!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Ukoliko idete iz Venecije, OVDJE ćete pronaći jeftini parking blizu aerodroma po cijeni 5 eura dan.

Polazak iz Trevisa – Fes

Polazak iz Zadra – Marrakesh

Polazak iz Beograda – Oujda

Ostali hoteli ovdje

Polazak iz Zagreba – Fes

Ostali hoteli ovdje

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: