Isplanirajte svoje savršeno putovanje u Hurghadu i otkrijte oazu luksuza na obali Crvenog mora. Smješten u egipatskom dijelu Sinajskog poluotoka, Hurghada je pravi raj za ljubitelje sunca, mora i ronjenja.

Neka kristalno čisto more i bijele pješčane plaže dočaraju vašu idealnu sliku odmora. Bez obzira na to jeste li avanturističkog duha i želite roniti među šarenim koraljnim grebenima, ili jednostavno želite uživati u bezbrižnom opuštanju na plaži, Hurghada će vas očarati svojom raznolikošću i ljepotom.

Za ljubitelje vodenih sportova, Hurghada nudi bogat izbor aktivnosti poput snorklanja, jedrenja na dasci, skijanja na vodi i dubinskog ronjenja. Otkrijte fascinantne podvodne svjetove i budite očarani raznolikošću egzotičnih riba i morskih organizama.

Izvan vode, očekuje vas i bogata kultura i povijest. Posjetite egipatske drevne hramove i ruševine kako biste se vratili u prošlost faraona. Uživajte u egipatskim specijalitetima u lokalnim restoranima i uživajte u egzotičnim okusima tradicionalne kuhinje.

Hurghada je također poznata po svom uzbudljivom noćnom životu. Razveselite se u modernim barovima, restoranima i klubovima gdje ćete doživjeti egipatsku gostoljubivost i energiju.

Savršeno vrijeme za posjet Hurghadi je tijekom cijele godine, jer je klima tamo blaga i sunčana gotovo uvijek. Ovo je idealna destinacija za bijeg od svakodnevnog stresa i napetosti, bilo da putujete solo, s partnerom ili obitelji.

Iskoristite priliku i istražite ovu prekrasnu destinaciju koja će vas ostaviti bez daha. Hurghada čeka na vas s otvorenim rukama, spremna pružiti vam nezaboravno iskustvo na egzotičnoj obali Crvenog mora.

Iskopali smo najbolje cijene povratnih avio karata za Hurghadu u 9. i 10. mjesecu + Resort 4* s doručkom po cijeni od samo 21 eur za osobe noćenje! Povratne avio karte počinju od 144 eura iz Budimpešte i let je direkt, tako da će vas 7 noćenja koji uključuje povratne avio karte i resort 4* s doručkom koštati samo 218 eura po osobi! Iz Beograda, Podgorice, Skoplja ili Zagreba povratne avio karte počinju od 243 eura, tako da vas 7 dana npr. s polaskom iz Beograda iznosi 317 eura po osobi, što je i dalje odlična cijena i prilika za Hurghadu!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte iz svih gradova jedni ispod drugih i resort, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki resort 4* s doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se resort i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ispod linkovi za kupnju avio karte, rezervaciju hotela i datumi.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ ZAGREBA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: