Namibija: Putovanje u Srce Divljine i Pustinje

Namibija, biser južne Afrike, pruža nevjerojatno iskustvo za sve ljubitelje prirode i avanture. Ova zemlja fascinira svojom netaknutom divljinom, slikovitim pustinjama i raznolikim ekosustavima.

Svijet poznat po svojim epskim pješčanim dinama, Namibija dom je najviših i najstarijih pustinja na svijetu. Posjetite čudesno čudo – Pješčane dinama u Namib Naukluft Parku, uključujući i legendarnu Deadvlei, gdje se bijeli solarni kristali isijavaju iz crnih pješčanih dunja.

Safari u Etosha Nacionalnom parku pružit će vam priliku za nezaboravan susret s afričkim divljim životom. Promatrajte slonove, lavove, nosoroge i druge životinje kako slobodno šetaju savanom. Fotografi će biti očarani prizorima i svjetlom koje nudi ova prekrasna zemlja.

Za ljubitelje avanture, Namibija nudi aktivnosti poput planinarenja duž raznolikih staza, vožnje bicikla kroz divlje krajolike te vožnje balonom iznad spektakularnih pejzaža.

Kulturno iskustvo također je neizostavni dio putovanja u Namibiju. Upoznajte lokalne plemenske zajednice, poput Himba i San naroda, te saznajte o njihovoj tradiciji, umjetnosti i načinu života.

Namibija je destinacija koja će vas osvojiti svojom divljinom i jedinstvenom ljepotom. Za potpuno iskustvo prirode u svom najsnažnijem obliku, rezervirajte svoje putovanje u Namibiju i istražite čuda ove prekrasne afričke zemlje.

Odlične cijene povratnih avio karta do Namibije za 481eur. Polazak je iz Budimpešte, a stavili smo vam i link najboljih cijena hotela u Windhoeku pa birajte. Počinju od 35 eura.

Ukoliko idete do Budimpešte vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 5-7 eura dan).

Avio karte i Smještaj

Autobusna karta za Budimpeštu OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: