Putovanje na Mauricijus: Rajski Bijeg Iz Snova

Upustite se u nevjerojatno putovanje na Mauricijus, biser Indijskog oceana, gdje snovi postaju stvarnost. Ovaj tropski raj nudi nevjerojatan spoj bijelih pješčanih plaža, tirkiznog mora i bujnih plantaža šećerne trske. Osvježavajući povjetarac, bogata kultura i raskošna flora i fauna čine ovaj otok savršenim odredištem za bijeg od svakodnevnog života.

Mauricijus je idealno mjesto za zaljubljenike u vodene aktivnosti, bilo da se radi o ronjenju među šarenim koraljima, kajtanju na valovima ili jednostavno opuštanju na plaži s koktelom u ruci. Uživajte u raznolikim kulinarskim iskustvima, gdje se svjetske kuhinje miješaju s lokalnim okusima.

Pustolovine na kopnu također su neodoljive – istražite šume, posjetite botaničke vrtove i upoznajte lokalne stanovnike koji će vas očarati svojom toplinom i gostoljubivošću.

Neka vaše putovanje na Mauricijus bude nezaboravno iskustvo koje će vas ispuniti mirisima, okusima i ljepotom ovog rajskog otoka. Isplanirajte svoj bijeg na Mauricijus i stvorite uspomene koje će trajati čitav život.

Odlične cijene povratnih avio karta do Mauricijusa za 513 eura. Polazak je iz Budimpešte, a dodali smo i hotel s doručkom na plaži po cijeni za 43 eura za 2 osobe po noćenju, tako da npr. 8 dana sa avionom i hotelom s doručkom iznosi 665 eura po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Ukoliko idete do Budimpešte vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 5-7 eura dan).

Avio karte i Smještaj

Autobusna karta za Budimpeštu OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: