Planirate li nezaboravno putovanje, Bali je destinacija koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Smještena u tirkiznim vodama Indijskog oceana, Bali je pravi raj na zemlji. S bogatom kulturom, predivnim plažama i šarenim tržnicama, ova indonezijska destinacija pruža nevjerojatno iskustvo.

Bali nudi širok raspon aktivnosti za svakog putnika. Ako ste ljubitelj plaže, uživat ćete u prekrasnim pješčanim obalama poput Kute, Seminyaka i Nuse Dua. Surfajte na valovima, sunčajte se ili jednostavno uživajte u spektakularnim zalascima sunca.

Bali također obiluje hramovima i svetim mjestima koja odražavaju duboko ukorijenjenu balinežansku kulturu. Posjetite hram Uluwatu i prisustvujte tradicionalnim plesnim izvedbama. Za ljubitelje prirode, rijekom Ayung možete se upustiti u nezaboravno bijeg od urbanog života – bijeg koji uključuje rafting i istraživanje bujne džungle.

Nemojte propustiti posjet rijeci Tegalalang i slikovitim rižinim terasama koje su postale simbolom Balija. Uživajte u autentičnoj balinežanskoj kuhinji koja će zadovoljiti vaše nepce i istovremeno vas povezati s lokalnom kulturom.

Bali također nudi priliku za opuštanje i duhovno iscjeljivanje. Brojni wellness centri nude tradicionalne balinežanske tretmane poput masaža i joge. Ako ste avanturističkog duha, možete se upustiti u planinarenje vulkanom Mount Batur kako biste svjedočili spektakularnom izlasku sunca.

Ukratko, putovanje na Bali donosi nevjerojatnu ravnotežu između prirode, kulture i opuštanja. Ova čarobna destinacija pruža iskustvo koje će vam dugo ostati u sjećanju.

Pronašli smo najbolje moguće cijene povratnih avio karata za Bali i hotel 4* po cijeni od samo 17€ za 2 osobe! Trenutno su najbolje cijene povratnih karata iz Venecije (545€) ili Zagreba (660€), tako da 7 dana sa Avionom i Hotelom 4* iznosi 596€, a 14 dana 775€!!! Cijena po osobi, a ukoliko idete iz Zagreba, cijena je uvećana samo za razliku u avio karti. Npr. 14 dana je ista cijena i iz Venecije i iz Zagreba! Iz ostalih gradova su nažalost preskupe avio karte, ali za ovako dobre cijene se isplati skočiti do Zagreba ili Venecije. Ukoliko trebate jeftini parking blizu aerodroma, možete rezervirati ovdje.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4* za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ VENECIJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

Podijeli: