Pojavila se fenomenalna prilika za jeftino otputovati na Bali! Dva su razloga. Prvi je atraktivna cijena hotela 4* za samo 14€ noć za 2 osobe, a druga je jeftine povratne karte koje počinju od 580€ iz Zagreba, iz Beča 602€, 650€ iz Budimpešte, iz Beograda 755€, iz Sarajeva 782€, a dodali smo i najeftinije iz Podgorice, Skoplja, Tirane i Sofije.

Dakle, ukupan iznos za 6 noćenja / 7 dana počinje od 622€ po osobi sa povratnom avio kartom i hotelom 4*! Ovo je ukoliko idete iz Zagreba, dok je iz drugih gradova razlika samo u cijeni avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: