Oman je država koja je svojom bogatom kulturom, prekrasnom prirodom i modernim gradovima postala sve popularnije turističko odredište.

Oman nudi mnoge atrakcije, uključujući prekrasne pustinje, planine, raskošne plaže i povijesne gradove. Između ostalog, turisti mogu posjetiti prekrasne znamenitosti kao što su Velika džamija u Muskatu, kraljevsku palaču u Salali i Muzej Bait Al Zubair.

Osim toga, Oman je poznat po svojoj predivnoj prirodi i mnogobrojnim aktivnostima na otvorenom, kao što su planinarenje, kampiranje, ronjenje, surfanje i jedrenje. Također je idealno mjesto za istraživanje kulture i tradicije ovog područja, te upoznavanje s bogatom povijesti.

Trenutno su odlične cijene povratnih avio karata za Oman iz Sarajeva ili Beograda za već od samo 110€! Također smo pronašli odličan hotel koji je 37€ noćenje za 2 osobe, tako da 7 dana sa avionom i hotelom iznosi 233€ po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Sarajeva

Polazak iz Beograda

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: