Uzbuđenje na nebu i luksuz na zemlji – iskoristite nevjerojatnu Wizz Air akciju danas! Upustite se u 7 dana čarobnog iskustva u Dubaiju sa svega 219€ – to uključuje avionsku kartu iz Sarajeva ili Beograda i smještaj u hotelu s ocjenom 4.5/5. Ovo je vaša prilika da osvojite nebo i istražite prekrasni Dubai uz popust od 20%! Rezervirajte svoje avanture odmah jer ovakve ponude brzo nestaju. Dubai vas zove – letite jeftino, letite sa stilom, letite s Wizz Airom!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

DUBAI – Iz SARAJEVA

DUBAI – Iz BEOGRADA

Abu Dhabi ili Dubai iz ostalih gradova OVDJE

MALDIVI – Iz SARAJEVA

MALDIVI – Iz BEOGRADA

Maldivi iz ostalih gradova OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: