Zamislite se usred netaknute prirode, okruženi egzotičnom florom i faunom – dobrodošli na nevjerojatan otok Madagaskar! Sada, vaša prilika da istražite ovu čarobnu destinaciju je bliža nego ikad prije, uz povratnu avio kartu već od 475€ i udobne hotele s impresivnom ocjenom od 4/5 po cijeni od 22€ po noćenju za 2 osobe.

Madagaskar, poznat po svojoj jedinstvenoj prirodnoj raznolikosti, nudi vam mogućnost da istražite tropske šume, predivne plaže i nevjerojatne nacionalne parkove. Sada, s povoljnom ponudom povratnih avio karata po cijeni od 475€, vaša avantura može početi.

A kad završite svoj dan pun avantura, imate priliku opustiti se u udobnim hotelima s visokom ocjenom gostiju od 4/5, a sve to po cijeni od samo 22€ po noćenju za 2 osobe. To znači da možete uživati u 9 dana nevjerojatnog putovanja, uključujući avio karte i smještaj, sve za nevjerojatnih 563 eura po osobi.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da istražite čudesne krajolike i kulturu Madagaskara po pristupačnoj cijeni. Iskoristite ovu priliku i spremite se za nezaboravno iskustvo koje će vam obogatiti dušu i ostaviti vas bez daha.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

AVIO KARTA I HOTEL

VAŽNO:

Akcijske cijene se jako brzo rasprodaju nakon objave, čak nekad već 1h nakon što objavimo, tako da ukoliko vam datum odgovara, reagirajte brzo.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: