Upustite se u nevjerojatno putovanje i otkrijte ljepotu Portugala posjetom Porto ili Lisabonu! Sada, vaša avantura može početi po povratnoj avio karti već od nevjerojatnih 69€ iz Memmingena. Ali to nije sve – pripremili smo i najbolje cijene iz gradova naše regije – Zagreba, Beograda, Sarajeva, Skoplja i Podgorice, s povratnim avio kartama već od 82€! A što se tiče smještaja, ne morate brinuti! Pronašli smo izvrsne smještaje u samom centru Porta i centru Lisabona, već od 35€ za noćenje za 2 osobe. To znači da možete uživati u 5 nevjerojatnih dana, uključujući avio kartu i smještaj, već od samo 139 eura po osobi.

Porto i Lisabon nude bogatu povijest, prekrasnu arhitekturu i živopisnu kulturu. S povratnom avio kartom po tako pristupačnoj cijeni, vaša avantura na ovim čarobnim destinacijama nikada nije bila bliža.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za istraživanje dvaju najljepših portugalskih gradova. Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će vam obogatiti dušu i ostaviti vas bez daha. Također nije bitno da li sliježete u Lisabon ili Porto, ova 2 grada su izvrsno povezana autobusnim linijama (cca svakih 1h kreće) tako da možete posjetite oba ova grada. Cijena autobusa je od 7€ po smjeru i možete ovdje kupiti kartu za autobus između Porta i Lisabona.

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte smještaj na datum za koji ste kupili avio kartu. Smještaj za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

VAŽNO:

Akcijske cijene se jako brzo rasprodaju ili skoče cijene nakon objave, čak nekad već 1-3h nakon što objavimo, tako da ukoliko vam datum odgovara, reagirajte brzo.

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: