Nevjerojatna avantura na Kubi čeka! Iskoristite last minute jer povratna avio karta samo 418€ i to direkt let! Avio karta otvara vrata ovog karipskog raja i omogućuje vam da doživite bogatu kulturu, prekrasne plaže i vibrirajuću atmosferu Kube.

A što se tiče smještaja, ne brinite – hoteli su dostupni već od 20€! Bez obzira na vaše želje i proračun, pronaći ćete udoban smještaj koji će upotpuniti vaš odmor na Kubi.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za last minute putovanje na Kubi. Rezervirajte svoj let po povoljnoj cijeni od 418€ i pripremite se za avanturu života na ovom šarmantnom karipskom otoku. Plaže, kultura i nevjerojatna atmosfera čekaju vas – vrijeme je da krenete prema Kubi i stvorite nezaboravne uspomene.

Datum je 01.09.-22.09. i polazak je iz Frankfurta. Imate ispod i opcije s polaskom iz Zagreba ili Beograda.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i smještaj u žutoj.

LAST MINUTE IZ FRANKFURTA

VAŽNO:

Akcijske cijene se jako brzo rasprodaju nakon objave, čak nekad već 1h nakon što objavimo, tako da ukoliko vam datum odgovara, reagirajte brzo.

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: