Povratne avio karte za Rim 29€, Maltu 28€, Nicu 34€, Cipar 35€, Pariz 37€, Malaga 50€, Zakynthos 62€, Istanbul 76€, Abu Dhabi i Dubai 75€, Antalya 99€, Maldivi 236€!

Wizz Air slabi 20 godina i povodom toga je danas i sutra iam odličnu akciju -20% na sve letove! Iskoristite i otputujte po nevjerovatno jeftinim avio kartama.

Ne propustite ovu fantastičnu ponudu koja će vam omogućiti da istražite nove destinacije ili posjetite svoje omiljene gradove uz značajnu uštedu. Rezervirajte svoje karte odmah i iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu, jer se prilike poput ove ne događaju često. Tako da danas i sutra povratne avio karte za Rim 29€, Maltu 28€, Nicu 34€, Cipar 35€, Pariz 37€, Malaga 50€, Zakynthos 62€, Istanbul 76€, Abu Dhabi i Dubai 75€, Antalya 99€, Maldivi 236€! Mi smo za vas izvukli najbolje datume, kao i opciju da birate druge datume te najbolje cijene smještaja za svaki grad!

Destinacije su jedne ispod druge tako da samo idite prema dole dok ne pronađete grad u kojiželite putovati, kao i polazak iz kojeg grada želite.

RIM – Iz Skoplja RIM⬇

RIM – Iz BEOGRADA

RIM – Iz PODGORICE

RIM – Iz BEČA

RIM iz ostalih gradova OVDJE MALTA⬇

MALTA – Iz BEOGRADA

MALTA – Iz SKOPLJA

MALTA iz ostalih gradova OVDJE NICA

NICA – Iz BEOGRADA

NICA iz ostalih gradova OVDJE

CIPAR – Iz BEOGRADA CIPAR⬇

CIPAR iz ostalih gradova OVDJE PARIZ⬇

PARIZ – Iz BEOGRADA

PARIZ – Iz SKOPLJA

PARIZ iz ostalih gradova OVDJE ISTANBUL⬇

ISTANBUL – Iz BUDIMPŠTE

ISTANBUL iz ostalih gradova OVDJE MALAGA

MALAGA – Iz BEČA

MALAGA iz ostalih gradova OVDJE ZAKYNTHOS⬇

ZAKYNTHOS – Iz BEOGRADA

Zakynthos iz ostalih gradova OVDJE ABU DHABI ILI DUBAI⬇

ABU DHBABI ILI DUBAI – Iz SARAJEVA

ABU DHBABI ILI DUBAI – Iz BEOGRADA

Abu Dhabi ili Dubai iz ostalih gradova OVDJE MALDIVI

MALDIVI – Iz SARAJEVA

MALDIVI – Iz BEOGRADA

Maldivi iz ostalih gradova OVDJE ANTALYA⬇

ANTALYA – Iz BUDIMPEŠTE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: