Ne propustite ovu odličnu Ryanair akciju jer su povratne avio kare iz Zagreba ili Niša cca 30-ak eura! Uz to smo pronašli odličan hotel s doručkom i bazenom za svega 27€ noćenje za 2 osobe pa vas 8 dana sa avio kartama i hotelom s doručkom košta samo 124€ po osobi! Top prilika!

Osigurajte si 8 dana punih sunca, mora i udobnosti na prekrasnom Krfu. Iskoristite priliku za savršen odmor jer Ryanair akcija traje samo 2 dana!

U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko trebate dodatni kofer, prilikom kupovine avio karte opciju uzmite opciju priority.

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

KRF – Iz ZAGREBA

KRF – Iz NIŠA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: